Őszibarackleves

400 g őszibarack
2 dl tejcukormentes tej vagy 1 doboz vaníliás Nutridrink
2 evőkanál vaníliás pudingpor vagy 2 evőkanál liszt
cukor, fahéj, szegfűszeg

Az őszibarackot a fahéjjal és a szegfűszeggel megfőzzük kevés vízben, majd a pudingport a tejjel elkeverjük és besűrítjük a levest, végül utolsó lépésként kevés cukorral édesítjük.

A honlapunkon megjelenő tartalom tájékoztató jellegű és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást. Javasoljuk, hogy a betegséggel kapcsolatos kérdéseivel, esetleges panaszaival forduljon kezelőorvosához!
© Copyright 2019 Magyarországi Crohn-Colitises Betegek Egyesülete

Honlaptérkép| Adatvédelem | Impresszum

Egyesületünk székhelye és postacíme:
1047 Budapest, Perényi Zsigmond u. 53. 1.lph. 3.em. 15.
Telefonszámunk: +36 20 412 5113
Bankszámlaszám:11706016-20788070 (OTP)

 

Írjon nekünk!

Search