Tökfőzelék

800 g tök
2 dl kefír
60 g liszt
kapor, só, cukor, ecet

A gyalult tököt kevés vízben feltesszük főni. Finomra vágott kaporral és sóval ízesítjük. Ha megpuhult a tök, kefírből és lisztből habarást készítünk és a főzeléket ezzel sűrítjük. Ha szükséges sóval, ecettel, cukorral utánízesítjük.

A honlapunkon megjelenő tartalom tájékoztató jellegű és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást. Javasoljuk, hogy a betegséggel kapcsolatos kérdéseivel, esetleges panaszaival forduljon kezelőorvosához!
© Copyright 2019 Magyarországi Crohn-Colitises Betegek Egyesülete

Honlaptérkép| Adatvédelem | Impresszum

Egyesületünk székhelye és postacíme:
1047 Budapest, Perényi Zsigmond u. 53. 1.lph. 3.em. 15.
Telefonszámunk: +36 20 412 5113
Bankszámlaszám:11706016-20788070 (OTP)

 

Írjon nekünk!

Search