Almával párolt csirkemell

500g csirkemell
500 g alma
20 g olaj
só, majoránna

A csirkemellet sóval és majoránnával fűszerezzük, majd kevés olaj és víz felhasználásával (teflon serpenyőben) elkezdjük párolni. Amikor félig megpuhult a hús, mossuk meg, hámozzuk meg, vágjuk ketté és magozzuk ki az almát, majd tegyük a hús mellé és pároljuk készre.

AKTUALITÁSOK

Rajzpályázat gyermekeknek
Rajzold le neked mit jelent az IBD?
részletek
Rajzold le neked mit jelent az IBD? - rajzpályázat gyerekeknek

csatlakozz

Ha Egyesületünk tagja kívánsz lenni, ide kattintva csatlakozhatsz.
A honlapunkon megjelenő tartalom tájékoztató jellegű és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást. Javasoljuk, hogy a betegséggel kapcsolatos kérdéseivel, esetleges panaszaival forduljon kezelőorvosához!
© Copyright 2019 Magyarországi Crohn-Colitises Betegek Egyesülete

Honlaptérkép| Adatvédelem | Impresszum

Egyesületünk székhelye és postacíme:
1047 Budapest, Perényi Zsigmond u. 53. 1.lph. 3.em. 15.
Telefonszámunk: +36 20 412 5113
Bankszámlaszám:11706016-20788070 (OTP)

Search