Csirkemell-vagdalt alufóliában sütve

500 g darált csirkemell
másfél zsemle
1 db tojás
20 g olaj
só, rozmaring, petrezselyemzöld

A ledarált csirkemellet a vízbe áztatott, jól kinyomkodott zsemlével, tojással, sóval, rozmaringgal, petrezselyemzölddel alaposan eldolgozzuk. Alufóliát vékonyan megkenünk olajjal, beletesszük a vagdaltat és sütőben megpároljuk.

A honlapunkon megjelenő tartalom tájékoztató jellegű és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást. Javasoljuk, hogy a betegséggel kapcsolatos kérdéseivel, esetleges panaszaival forduljon kezelőorvosához!
© Copyright 2019 Magyarországi Crohn-Colitises Betegek Egyesülete

Honlaptérkép| Adatvédelem | Impresszum

Egyesületünk székhelye és postacíme:
1047 Budapest, Perényi Zsigmond u. 53. 1.lph. 3.em. 15.
Telefonszámunk: +36 20 412 5113
Bankszámlaszám:11706016-20788070 (OTP)

 

Írjon nekünk!

Search