Tárkonyos tonhal

600 g tonhal
20 g olaj
2 dl kefír
só, cirtomlé, tárkonylevél

A tonhalat szeleteljük, besózzuk és szűrt citromlével meglocsoljuk, majd legalább 1óra hosszáig állni hagyjuk. Ezután teflonserpenyőben kevés olaj felhasználásával mindkét oldalát átsütjük. A kefírt apróra vágott tárkonylevéllel ízesítjük és a halszeletekre öntjük, végül sütőben, tűzálló tálban összemelegítjük.

A honlapunkon megjelenő tartalom tájékoztató jellegű és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást. Javasoljuk, hogy a betegséggel kapcsolatos kérdéseivel, esetleges panaszaival forduljon kezelőorvosához!
© Copyright 2019 Magyarországi Crohn-Colitises Betegek Egyesülete

Honlaptérkép| Adatvédelem | Impresszum

Egyesületünk székhelye és postacíme:
1047 Budapest, Perényi Zsigmond u. 53. 1.lph. 3.em. 15.
Telefonszámunk: +36 20 412 5113
Bankszámlaszám:11706016-20788070 (OTP)

 

Írjon nekünk!

Search