Hamis vadas

150 g sárgarépa
50 g gyökér
15 g póréhagyma
50 g alma
10 g búzaliszt
10 g napraforgóolaj
3 g cukor
7 g citromlé
babérlevél, kakukkfű, borsikafű, só
10 g laktózmentes tejpor

A sárgarépát, a petrezselyemgyökeret, és az almát megtisztítjuk, kockára vágjuk, kevés olajon pároljuk, a babérlevéllel, kakukkfűvel, borsikafűvel, sóval és az apróra szeletelt  póréhagymával együtt. Amikor már puha, meghintjük liszttel, kicsit pirítjuk, kevés vizet hozzáadunk, majd turmixgépben pépesítjük. Visszatesszük a főzőedénybe, hozzáadjuk a laktózmentes tejport kevés vízzel kikeverve, majd ízesítjük cukorral, citromlével. Jól összefőzzük, feltéttel tálaljuk.

A honlapunkon megjelenő tartalom tájékoztató jellegű és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást. Javasoljuk, hogy a betegséggel kapcsolatos kérdéseivel, esetleges panaszaival forduljon kezelőorvosához!
© Copyright 2019 Magyarországi Crohn-Colitises Betegek Egyesülete

Honlaptérkép| Adatvédelem | Impresszum

Egyesületünk székhelye és postacíme:
1047 Budapest, Perényi Zsigmond u. 53. 1.lph. 3.em. 15.
Telefonszámunk: +36 20 412 5113
Bankszámlaszám:11706016-20788070 (OTP)

 

Írjon nekünk!

Search