Együttműködés a Fitpuli és a Magyarországi Crohn-Colitises Betegek Egyesülete között

A Fitpuli csapatában kiemelten fontosnak és támogatandónak tartjuk a betegeket segítő civil kezdeményezéseket, egyesületeket. Azáltal, hogy nem hagyják magukra a segítségre szorulókat, és védőhálót vonnak köréjük, olyan hiánypótló közösségépítő munkát végeznek, amely egyedülálló a magyar egészségügyben. Néha egy-egy hasznos információ tényleg életmentő lehet, és egy ilyen szervezetben hatalmas megtartóerő rejlik.

A gyulladásos bélbetegséggel (IBD) élőket segítő Magyarországi Crohn-Colitises Betegek Egyesületének (MCCBE) története 1994-re nyúlik vissza, 1997-ben alakult egyesületté, és 2003-ban megszerezte a közhasznú minősítést. A betegség hazánkban is rengeteg embert érint, így nagyon megörültük, mikor lehetőségünk nyílt együttműködni velük.

Úttörő jelleggel tesztfelhasználói megállapodást kötöttünk, és az Egyesület tagjai számára kipróbálási lehetőséget biztosítunk alkalmazásunkhoz. A Fitpuli ugyan elsősorban az általános munkahelyi egészségfejlesztésre koncentrál, és nem egy-egy konkrét betegség menedzsmentjét segíti, azonban úgy gondoljuk, az egészségtudatos életmód, a visszajelzés és a motiváció mindenki számára egyaránt fontos.

Reméljük, hozzá tudunk járulni az Egyesület tagjainak egészségéhez, és pozitív élménnyel gazdagodnak a Fitpuli jóvoltából. Mivel számunkra kulcsfontosságú a felhasználói benyomás, hasznos tapasztalatot jelent egy ilyen közösség értékelése, így nagy izgalommal várjuk a közös munkát. Aktív időtöltést kívánunk!

Fitpuli & MCCBE

 

Az Egyesületünk tagjaként az alábbi űrlap kitöltésével jelezheted igényed a Fitpuli díjmentes felhasználói fiókhoz:

  
A honlapunkon megjelenő tartalom tájékoztató jellegű és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást. Javasoljuk, hogy a betegséggel kapcsolatos kérdéseivel, esetleges panaszaival forduljon kezelőorvosához!

Search