Maradjon velünk kapcsolatban

A Magyarországi Crohn-Colitises Betegek Egyesülete számára mindig is kiemelten fontos volt az Ön személyes adatainak védelme. Tudjuk, hogy az adatvédelmi szabályozásban 2018. május 25-től bekövetkező változások miatt mostanában számtalan cég veszi fel Önnel a kapcsolatot. Az Általános adatvédelmi rendelet (General Data Protection Regulation – „GDPR”) célja, hogy Ön nagyobb ellenőrzést gyakorolhasson a személyes adatainak felhasználása felett.

Szeretnénk Önt arról biztosítani, hogy a személyes adatai biztonságban vannak nálunk.

Vezetőségünk szükségesnek érezte, hogy olvasóink, egyesületi tagjaink adataikat frissítsék és megerősítsék, milyen módon kívánnak velünk kapcsolatban maradni.

Kérjük, ide kattintva töltse ki adategyeztető felületünket és maradjon kapcsolatban velünk.

 

Hogy miért is fontos ez?

Mindamellett, hogy adatai frissítésre kerülnek, egyesületünk tagjainak igyekszünk minél szélesebb körű előnyöket biztosítani.

A jövőben tervezünk létrehozni egy kizárólag tagok számára elérhető felületet.

Különféle események, kirándulások finanszírozása, személyreszabottabb dietetikai tanácsadás a mindenki által hozzáférhető általános tanácsadás mellett.

Fontos! Amennyiben valamilyen módon nem erősíti meg, hogy az adatait tárolhatjuk, úgy június 10-én töröljük a nyilvántartásból és semmilyen eseményről, klubnapról nem küldhetünk tájékoztatót.

 Ha eddig nem tette meg csatlakozzon hozzánk!

A honlapunkon megjelenő tartalom tájékoztató jellegű és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást. Javasoljuk, hogy a betegséggel kapcsolatos kérdéseivel, esetleges panaszaival forduljon kezelőorvosához!
© Copyright 2019 Magyarországi Crohn-Colitises Betegek Egyesülete

Honlaptérkép| Adatvédelem | Impresszum

Egyesületünk székhelye és postacíme:
1047 Budapest, Perényi Zsigmond u. 53. 1.lph. 3.em. 15.
Telefonszámunk: +36 20 412 5113
Bankszámlaszám:11706016-20788070 (OTP)

 

Írjon nekünk!

Search