A Motiváció Alapítvány Munkaerő-piaci Szolgáltatása keres Partnere részére az alábbi munkakörökre munkavállalót: informatikai segítő és social media manager/copywriter

Kedves gyulladásos bélbetegségben szenvedő beteg!

Bizonyára Ön is szenved a coronavírus járvány és az annak megfékezésére hozott korlátozások miatt és talán Ön is várta már, hogy mikor érkezik meg a védőoltás. Jelenleg a Pfizer RNS alapú (hírvívő nukleinsav) COVID oltása érhető el Magyarországon. Ez egy új, nagyon modern technológia, melyet rövid idő alatt széles körben kipróbáltak. Amikor tesztelték, 20.000 embernek adták be és hatékonynak bizonyult (95% feletti védettséget eredményezett).

Betegtájékoztató – IBD, oltása

A koronavírus járvány kapcsán kiemelt fontosságúvá vált a légúti fertőzések elleni védekezés, megelőzés. Koronavírus fertőzés során a beteg egy második kórokozóval is megfertőződhet, felülfertőződhet, ahogy a koronavírus fertőzés tüneteit utánozhatja más kórokozó is, a diagnózis felállítását nehezítheti.

Hírlevél

A honlapunkon megjelenő tartalom tájékoztató jellegű és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást. Javasoljuk, hogy a betegséggel kapcsolatos kérdéseivel, esetleges panaszaival forduljon kezelőorvosához!

Search