Adó 1% felajánlás

Segítség az adó 1% felajánláshoz.

Lehetőséged van papír alapon vagy online rendelkezni adód 1+1%-áról. Online a https://eszja.nav.gov.hu oldalon nyilatkozhatsz.

Kattints a Belépésre, és válaszd ki milyen módon azonosítod magad:

 

Ha ügyfélkapuval azonosítód magad, add meg a felhasználóneved és jelszavadat.

Sikeres azonosítás után megjelenik jobb oldalon az 1+1%-os nyilatkozat, itt kattints a nyilatkozom vagy az 1+1%-os nyilatkozatom folytatása gombra.

A megjelenő felületen jelölheted, amennyiben szerenéd, hogy megkapjuk adataidat a felajánlással.

Ezután a civil kedvezményezettnél a kereső segítségével keresse meg az egyesületünk nevét (Magyarországi Crohn-Colitises Betegek Egyesülete) vagy adja meg adószámunkat: 18232819-1-41

Lentebb amennyiben szeretnéd megadhatsz technikai számos kedvezményezettet:

Ha ezeket kitöltötted, ellenőrizd majd a mentés gombbal elmentheted. A tovább a beadáshoz gombbal tudod véglegesíteni a nyilatkozatodat.

A honlapunkon megjelenő tartalom tájékoztató jellegű és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást. Javasoljuk, hogy a betegséggel kapcsolatos kérdéseivel, esetleges panaszaival forduljon kezelőorvosához!
Csomag tartalmak

Hidegcsomagok tartalma:
Bélbarát hidegcsomag (2 db sonkás-sajtos szendvics + banán)
Normál hidegcsomag (2 db paprikás szalámis-sajtos szendvics + banán)

Ebéd csomagok tartalma:
Bélbarát ebéd (1 db hot-dog bélbarát virslivel) + desszert
Normál ebéd (1 db hotdog debrecenivel) + desszert

Jelentkezés "beteg – életút" interjúban való részvételre

A regisztráció véglegesítésével beleegyezésed adod, hogy az MCCBE, az MCCBE adatvédelmi irányelveivel összhangban, az adatokat tárolja, de ebben az esetben harmadik fél, azaz az Adexilis Kft. részére átadja.
Az Adexilis Kft. az adatokat az Adexilis Kft. adatvédelmi szabályzatának megfelelően kezeli. Az Adexilis Kft. veszi fel a kapcsolatot azokkal a jelentkezőkkel, akik részt szeretnének venni az interjúkban.