Diéták

Az alábbiakban gyűjtöttük össze a különböző IBD-s diétás tájékoztatókat.
A diétás anyagokat az MCCBE-t támogató dietetikusos állították össze az elmúlt években (Dr. Molnár Andrea, Dakó Sarolta, Tátrai Lászlóné (Ica), Fekete Krisztina).

MINTAÉTLAPOK

Segítség a diétához. Dietetikusok által összeállított különböző esetekben használható mintaétlapok. A mintaétlapokat az MCCBE-t támogató dietetikusos állították össze az elmúlt években (Dr. Molnár Andrea, Tátrai Lászlóné (Ica), Fekete Krisztina).
A mintaétlapokban szereplő recepteket megtalálod az oldalon.

RECEPTKERESŐ

Étel kategória

Tag cloud

A honlapunkon megjelenő tartalom tájékoztató jellegű és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást. Javasoljuk, hogy a betegséggel kapcsolatos kérdéseivel, esetleges panaszaival forduljon kezelőorvosához!
Csomag tartalmak

Hidegcsomagok tartalma:
Bélbarát hidegcsomag (2 db sonkás-sajtos szendvics + banán)
Normál hidegcsomag (2 db paprikás szalámis-sajtos szendvics + banán)

Ebéd csomagok tartalma:
Bélbarát ebéd (1 db hot-dog bélbarát virslivel) + desszert
Normál ebéd (1 db hotdog debrecenivel) + desszert

Jelentkezés "beteg – életút" interjúban való részvételre

A regisztráció véglegesítésével beleegyezésed adod, hogy az MCCBE, az MCCBE adatvédelmi irányelveivel összhangban, az adatokat tárolja, de ebben az esetben harmadik fél, azaz az Adexilis Kft. részére átadja.
Az Adexilis Kft. az adatokat az Adexilis Kft. adatvédelmi szabályzatának megfelelően kezeli. Az Adexilis Kft. veszi fel a kapcsolatot azokkal a jelentkezőkkel, akik részt szeretnének venni az interjúkban.