Sütőfóliában sütött csirkemell

500 g csirkemell
500 g burgonya
250 g sárgarépa
2 db sütőfóliatasak
só, majoránna, borsikafű

A csirkemelleket sóval, majoránnával, borsikafűvel fűszerezzük, a burgonyát és a répát meghámozzuk és ujjnyi vastagságú karikákra vágjuk. A fóliatasakokat lefektetjük, alulra tesszük a burgonyát, majd rá a húst és a tetejére a répát. Ha ezzel elkészültünk, a tasak száját lezárjuk egy műanyag tűvel (amit a fóliával együtt árusítanak) és a fóliát egy hagyományos tűvel megszurkáljuk, hogy a gőz el tudjon távozni. Kb. 45 percig sütjük a sütőben, de a sütő ne legyen 200 C°-nál melegebb! A végén szétvágjuk a tasak tetejét és még visszatesszük a sütőbe, hogy megpiruljon a hús.

A honlapunkon megjelenő tartalom tájékoztató jellegű és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást. Javasoljuk, hogy a betegséggel kapcsolatos kérdéseivel, esetleges panaszaival forduljon kezelőorvosához!
Csomag tartalmak

Hidegcsomagok tartalma:
Bélbarát hidegcsomag (2 db sonkás-sajtos szendvics + banán)
Normál hidegcsomag (2 db paprikás szalámis-sajtos szendvics + banán)

Ebéd csomagok tartalma:
Bélbarát ebéd (1 db hot-dog bélbarát virslivel) + desszert
Normál ebéd (1 db hotdog debrecenivel) + desszert

Jelentkezés "beteg – életút" interjúban való részvételre

A regisztráció véglegesítésével beleegyezésed adod, hogy az MCCBE, az MCCBE adatvédelmi irányelveivel összhangban, az adatokat tárolja, de ebben az esetben harmadik fél, azaz az Adexilis Kft. részére átadja.
Az Adexilis Kft. az adatokat az Adexilis Kft. adatvédelmi szabályzatának megfelelően kezeli. Az Adexilis Kft. veszi fel a kapcsolatot azokkal a jelentkezőkkel, akik részt szeretnének venni az interjúkban.