Sajtos zöldségpuding

25 dkg leveszöldség

( sárgarépa, gyökér, burgonya )

4 dkg margarin

+ 1 dkg a forma kikenéséhez

4 dkg liszt

10 dkg sovány sajt

½ liter laktózmentes tej

3 tojás

1 csipet szerecsendió

kevés zsemlemorzsa

só, fehérbors

 

A vajat habzásig hevítem a liszttel, majd félrehúzom a lábast és hozzá adom a laktózmentes tejet. Addig főzöm, amíg elválik az edény falától. Sózom és hozzá adok kis szerecsendiót. Belekeverem a sajtot és a tojássárgáját. A tojások fehérjét felverem habnak és a mártáshoz lazán hozzá keverem. A megfőtt zöldségeket is a mártásba keverem. A masszát őzgerincformába öntöm, amit előzőleg kikentem margarinnal. Ezt egy vízzel teli nagyobb tepsi beállítom. A gőzben tűpróbáig főzöm a pudingot. Önálló ételként tálalom.

A honlapunkon megjelenő tartalom tájékoztató jellegű és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást. Javasoljuk, hogy a betegséggel kapcsolatos kérdéseivel, esetleges panaszaival forduljon kezelőorvosához!
Csomag tartalmak

Hidegcsomagok tartalma:
Bélbarát hidegcsomag (2 db sonkás-sajtos szendvics + banán)
Normál hidegcsomag (2 db paprikás szalámis-sajtos szendvics + banán)

Ebéd csomagok tartalma:
Bélbarát ebéd (1 db hot-dog bélbarát virslivel) + desszert
Normál ebéd (1 db hotdog debrecenivel) + desszert

Jelentkezés "beteg – életút" interjúban való részvételre

A regisztráció véglegesítésével beleegyezésed adod, hogy az MCCBE, az MCCBE adatvédelmi irányelveivel összhangban, az adatokat tárolja, de ebben az esetben harmadik fél, azaz az Adexilis Kft. részére átadja.
Az Adexilis Kft. az adatokat az Adexilis Kft. adatvédelmi szabályzatának megfelelően kezeli. Az Adexilis Kft. veszi fel a kapcsolatot azokkal a jelentkezőkkel, akik részt szeretnének venni az interjúkban.