Zöldborsópüré leves

A felhasznált nyersanyagok 4 adagra vonatkoznak.

Hozzávalók:

  • Zöldborsó (friss vagy mirelit) 200 g
  • Sárgarépa 50 g
  • Petrezselyemgyökér 30 g
  • Napraforgóolaj 1 evőkanál
  • Búzaliszt 20 g
  • Só, zöldpetrezselyem ízlés szerint
  • Dúsításhoz: szükség esetén tápszer

Elkészítés:

A zöldborsót, a megtisztított, kockákra vágott sárgarépával és a petrezselyemgyökeret olajon félpuhára pároljuk. Meghintjük liszttel, finomra vágott zöldpetrezselyemmel, majd felengedjük másfél liter hideg vízzel. Sózzuk, és készre főzzük. Ha elkészült, áttörjük, püré levest készítünk belőle.  Dúsíthatjuk tápszerrel, amelyet csak akkor keverjük a leveshez, ha már kissé kihűlt.

A honlapunkon megjelenő tartalom tájékoztató jellegű és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást. Javasoljuk, hogy a betegséggel kapcsolatos kérdéseivel, esetleges panaszaival forduljon kezelőorvosához!
Csomag tartalmak

Hidegcsomagok tartalma:
Bélbarát hidegcsomag (2 db sonkás-sajtos szendvics + banán)
Normál hidegcsomag (2 db paprikás szalámis-sajtos szendvics + banán)

Ebéd csomagok tartalma:
Bélbarát ebéd (1 db hot-dog bélbarát virslivel) + desszert
Normál ebéd (1 db hotdog debrecenivel) + desszert

Jelentkezés "beteg – életút" interjúban való részvételre

A regisztráció véglegesítésével beleegyezésed adod, hogy az MCCBE, az MCCBE adatvédelmi irányelveivel összhangban, az adatokat tárolja, de ebben az esetben harmadik fél, azaz az Adexilis Kft. részére átadja.
Az Adexilis Kft. az adatokat az Adexilis Kft. adatvédelmi szabályzatának megfelelően kezeli. Az Adexilis Kft. veszi fel a kapcsolatot azokkal a jelentkezőkkel, akik részt szeretnének venni az interjúkban.