Almaleves

A felhasznált nyersanyagok 4 adagra vonatkoznak.

Hozzávalók:

  • Alma 400 g
  • Búzaliszt 20 g
  • Só, szegfűszeg, citrom, egész fahéj ízlés szerint
  • Cukor egyéni tűrőképesség figyelembe vételével
  • Dúsításhoz: szükség esetén tápszer

Elkészítés:

A lehámozott, feldarabolt almát feltesszük főzni. A főzőlébe kevés sót teszünk, majd felforraljuk, hozzáadjuk a fahéjból, szegfűszegből, citromhéjból elkészített átszűrt fűszeres levet és puhára főzzük az almát. Közben lisztből kevés víz hozzáadásával habarást készítünk, mellyel besűrítjük a levest, és készre forraljuk. Hasonlóképen készíthetünk egres/ribizke levest (az egrest, ribizkét áttörjük), meggylevest, őszibaracklevest. Ezután, ha már kicsit lehűlt, belekeverketjük a tápszert.

 

A honlapunkon megjelenő tartalom tájékoztató jellegű és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást. Javasoljuk, hogy a betegséggel kapcsolatos kérdéseivel, esetleges panaszaival forduljon kezelőorvosához!
Csomag tartalmak

Hidegcsomagok tartalma:
Bélbarát hidegcsomag (2 db sonkás-sajtos szendvics + banán)
Normál hidegcsomag (2 db paprikás szalámis-sajtos szendvics + banán)

Ebéd csomagok tartalma:
Bélbarát ebéd (1 db hot-dog bélbarát virslivel) + desszert
Normál ebéd (1 db hotdog debrecenivel) + desszert

Jelentkezés "beteg – életút" interjúban való részvételre

A regisztráció véglegesítésével beleegyezésed adod, hogy az MCCBE, az MCCBE adatvédelmi irányelveivel összhangban, az adatokat tárolja, de ebben az esetben harmadik fél, azaz az Adexilis Kft. részére átadja.
Az Adexilis Kft. az adatokat az Adexilis Kft. adatvédelmi szabályzatának megfelelően kezeli. Az Adexilis Kft. veszi fel a kapcsolatot azokkal a jelentkezőkkel, akik részt szeretnének venni az interjúkban.