Hideg eperkrémleves kivivel

A felhasznált nyersanyagok 4 adagra vonatkoznak.

Hozzávalók:

  • Egres 500 g
  • Kivi 200 g=2 db
  • Dr. Oetker főzős vanília ízű pudingpor 2 evőkanál
  • Só, citromhéj, vaniliarúd ízlés szerint
  • Dúsításhoz: szükség esetén tápszer

Elkészítés:

A megtisztított, megmosott egrest vízzel, citromhéjjal, kevés sóval és a vaníliarúddal addig főzzük, míg a szemek szét nem esnek. A kivit a főzés utolsó perceiben tesszük az egreshez. A megfőtt gyümölcsöket összeturmixoljuk és átszűrjük. Dr. Oetker vaníliás pudingporral sűrítjük, majd készre forraljuk. Ezután, ha már kicsit lehűlt, belekeverketjük a tápszert.

 

A honlapunkon megjelenő tartalom tájékoztató jellegű és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást. Javasoljuk, hogy a betegséggel kapcsolatos kérdéseivel, esetleges panaszaival forduljon kezelőorvosához!
Csomag tartalmak

Hidegcsomagok tartalma:
Bélbarát hidegcsomag (2 db sonkás-sajtos szendvics + banán)
Normál hidegcsomag (2 db paprikás szalámis-sajtos szendvics + banán)

Ebéd csomagok tartalma:
Bélbarát ebéd (1 db hot-dog bélbarát virslivel) + desszert
Normál ebéd (1 db hotdog debrecenivel) + desszert

Jelentkezés "beteg – életút" interjúban való részvételre

A regisztráció véglegesítésével beleegyezésed adod, hogy az MCCBE, az MCCBE adatvédelmi irányelveivel összhangban, az adatokat tárolja, de ebben az esetben harmadik fél, azaz az Adexilis Kft. részére átadja.
Az Adexilis Kft. az adatokat az Adexilis Kft. adatvédelmi szabályzatának megfelelően kezeli. Az Adexilis Kft. veszi fel a kapcsolatot azokkal a jelentkezőkkel, akik részt szeretnének venni az interjúkban.