Húsleves

A receptúrák nyersanyagkiszabata 4 személy részére a hozzávalókat.

Hozzávalók:

30 dkg csirkehús vagy csirkeaprólék, 10 dkg sárgarépa, 5 dkg petrezselyemgyökér, 5 dkg karalábé, 2 dkg zeller, ½ fej vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, só, szemes bors, köménymag

Elkészítése:

A megmosott, megtisztított zöldségeket hasábokra vágjuk, a csirkehússal vagy csirkeaprólékkal és a fűszerekkel együtt sós vízben feltesszük főzni. Lassú forrással főzzük, hogy a kristálytiszta maradjon. Amikor a hús és zöldségek megfőttek, azaz a leves elkészült, letakarva félrehúzzuk, ülepítjük, majd leszűrjük. A húslé a zöldségekkel és hússal együtt tálalható, de betétként cérnametéltet, daragaluskát, májgaluskát, húsgaluskát is adhatunk hozzá.

Készítették: Tátrai Lászlóné - Ica, Fekete Krisztina, Molnár Andrea dietetikusok

A honlapunkon megjelenő tartalom tájékoztató jellegű és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást. Javasoljuk, hogy a betegséggel kapcsolatos kérdéseivel, esetleges panaszaival forduljon kezelőorvosához!
Csomag tartalmak

Hidegcsomagok tartalma:
Bélbarát hidegcsomag (2 db sonkás-sajtos szendvics + banán)
Normál hidegcsomag (2 db paprikás szalámis-sajtos szendvics + banán)

Ebéd csomagok tartalma:
Bélbarát ebéd (1 db hot-dog bélbarát virslivel) + desszert
Normál ebéd (1 db hotdog debrecenivel) + desszert

Jelentkezés "beteg – életút" interjúban való részvételre

A regisztráció véglegesítésével beleegyezésed adod, hogy az MCCBE, az MCCBE adatvédelmi irányelveivel összhangban, az adatokat tárolja, de ebben az esetben harmadik fél, azaz az Adexilis Kft. részére átadja.
Az Adexilis Kft. az adatokat az Adexilis Kft. adatvédelmi szabályzatának megfelelően kezeli. Az Adexilis Kft. veszi fel a kapcsolatot azokkal a jelentkezőkkel, akik részt szeretnének venni az interjúkban.