Almás burgonyasaláta

A felhasznált nyersanyagok 4 adagra vonatkoznak.

Hozzávalók:

  • Burgonya 600 g
  • Alma 400 g
  • Trappista sajt 100 g
  • Vöröshagyma 50 g
  • Citromlé 3 evőkanál
  • Napraforgóolaj 1 evőkanál
  • Mustár 1 kávéskanál
  • Só, fehér bors ízlés szerint

Elkészítés:

A megtisztított burgonyát héjában megfőzzük, a megfőzött almát kis kockákra vágjuk, a vöröshagymát lereszeljük. A karikákra vágott burgonyát az almával és a vöröshagymával összekeverjük, és leöntjük a citromléből, olajból, mustárból, sóból, fehér borsból készített salátaöntettel. A végén keverjük össze a kis kockákra vágott sajttal. Lehűtve fogyasszuk! Díszíthetjük friss zöldpetrezselyemmel vagy bazsalikommal.

 

A honlapunkon megjelenő tartalom tájékoztató jellegű és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást. Javasoljuk, hogy a betegséggel kapcsolatos kérdéseivel, esetleges panaszaival forduljon kezelőorvosához!
Csomag tartalmak

Hidegcsomagok tartalma:
Bélbarát hidegcsomag (2 db sonkás-sajtos szendvics + banán)
Normál hidegcsomag (2 db paprikás szalámis-sajtos szendvics + banán)

Ebéd csomagok tartalma:
Bélbarát ebéd (1 db hot-dog bélbarát virslivel) + desszert
Normál ebéd (1 db hotdog debrecenivel) + desszert

Jelentkezés "beteg – életút" interjúban való részvételre

A regisztráció véglegesítésével beleegyezésed adod, hogy az MCCBE, az MCCBE adatvédelmi irányelveivel összhangban, az adatokat tárolja, de ebben az esetben harmadik fél, azaz az Adexilis Kft. részére átadja.
Az Adexilis Kft. az adatokat az Adexilis Kft. adatvédelmi szabályzatának megfelelően kezeli. Az Adexilis Kft. veszi fel a kapcsolatot azokkal a jelentkezőkkel, akik részt szeretnének venni az interjúkban.