Sajtos sárgarépasaláta

A felhasznált nyersanyagok 4 adagra vonatkoznak.

Hozzávalók:

  • Sárgarépa 600 g
  • Tenkes sajt 100 g
  • Joghurt 200 ml
  • Só, citromlé, fűszernövény ízlés szerint

Elkészítés:

A megmosott, megtisztított sárgarépát lereszeljük, és megöntözzük citromlével. Hozzáadjuk a lereszelt sajtot, majd megsózzuk. Közvetlen tálalás előtt összekeverjük a joghurttal. Lehűtve fogyasszuk! Tálaláskor friss fűszernövényekkel díszítjük.

 

A honlapunkon megjelenő tartalom tájékoztató jellegű és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást. Javasoljuk, hogy a betegséggel kapcsolatos kérdéseivel, esetleges panaszaival forduljon kezelőorvosához!
Csomag tartalmak

Hidegcsomagok tartalma:
Bélbarát hidegcsomag (2 db sonkás-sajtos szendvics + banán)
Normál hidegcsomag (2 db paprikás szalámis-sajtos szendvics + banán)

Ebéd csomagok tartalma:
Bélbarát ebéd (1 db hot-dog bélbarát virslivel) + desszert
Normál ebéd (1 db hotdog debrecenivel) + desszert

Jelentkezés "beteg – életút" interjúban való részvételre

A regisztráció véglegesítésével beleegyezésed adod, hogy az MCCBE, az MCCBE adatvédelmi irányelveivel összhangban, az adatokat tárolja, de ebben az esetben harmadik fél, azaz az Adexilis Kft. részére átadja.
Az Adexilis Kft. az adatokat az Adexilis Kft. adatvédelmi szabályzatának megfelelően kezeli. Az Adexilis Kft. veszi fel a kapcsolatot azokkal a jelentkezőkkel, akik részt szeretnének venni az interjúkban.