Pulykahússaláta

A felhasznált nyersanyagok 4 adagra vonatkoznak.

Hozzávalók:

  • Pulykamell 400 g
  • Fejessaláta 200 g
  • Zöldbab 150 g (egyéni tűrőképesség figyelembe vételével)
  • Kefir 200 ml
  • Só, fehér bors, tárkony, zöldpetrezselyem ízlés szerint

Elkészítés:

A megtisztított, megfőzött pulykamellet vékony csíkokra vágjuk. A kefirt fehér borssal, apróra vágott tárkonnyal összekeverjük, majd beletesszük a pulykahúst, a 2 cm-es darabokra vágott, megfőtt zöldbabot, a leveleire szedett, megmosott, lecsepegtetett fejessalátát és az apróra vágott zöldpetrezselymet. Lehűtve tálaljuk.

 

A honlapunkon megjelenő tartalom tájékoztató jellegű és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást. Javasoljuk, hogy a betegséggel kapcsolatos kérdéseivel, esetleges panaszaival forduljon kezelőorvosához!
Csomag tartalmak

Hidegcsomagok tartalma:
Bélbarát hidegcsomag (2 db sonkás-sajtos szendvics + banán)
Normál hidegcsomag (2 db paprikás szalámis-sajtos szendvics + banán)

Ebéd csomagok tartalma:
Bélbarát ebéd (1 db hot-dog bélbarát virslivel) + desszert
Normál ebéd (1 db hotdog debrecenivel) + desszert

Jelentkezés "beteg – életút" interjúban való részvételre

A regisztráció véglegesítésével beleegyezésed adod, hogy az MCCBE, az MCCBE adatvédelmi irányelveivel összhangban, az adatokat tárolja, de ebben az esetben harmadik fél, azaz az Adexilis Kft. részére átadja.
Az Adexilis Kft. az adatokat az Adexilis Kft. adatvédelmi szabályzatának megfelelően kezeli. Az Adexilis Kft. veszi fel a kapcsolatot azokkal a jelentkezőkkel, akik részt szeretnének venni az interjúkban.