Húsgaluska

A receptúrák nyersanyagkiszabata 4 személy részére a hozzávalókat.

Hozzávalók:

5 dkg darált sovány sertés vagy csirkehús, ½ db zsemle, ½ db tojás, zsemlemorzsa, só, zöldpetrezselyem

Elkészítése:

A darált sovány sertés vagy csirkehús, az előre beáztatott és kinyomkodott zsemlével, a tojással és a fűszerekkel jól összedolgozzuk. Annyi zsemlemorzsát teszünk hozzá, hogy kanál segítségével a gyöngyöző vízbe vagy közvetlenül a levesbe tudjuk szaggatni. A húsgaluska masszából vizes kézzel formálhatunk gombócokat is, amelyet hasonló módon főzünk ki, mint a szaggatott formánál. Erő-, hús- és csontleveshez tálalhatjuk.

Készítették: Tátrai Lászlóné - Ica, Fekete Krisztina, Molnár Andrea dietetikusok

Kérjük, támogasd adód 1%-ával betegegyesületünk terveit!

Magyarországi Crohn-Colitises Betegek Egyesülete - 18232819-1-41

A honlapunkon megjelenő tartalom tájékoztató jellegű és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást. Javasoljuk, hogy a betegséggel kapcsolatos kérdéseivel, esetleges panaszaival forduljon kezelőorvosához!
© Copyright 2024 Magyarországi Crohn-Colitises Betegek Egyesülete

Honlaptérkép| Adatvédelem | Impresszum Kapcsolat

Egyesületünk székhelye és postacíme:
1047 Budapest, Perényi Zsigmond u. 53. 1.lph. 3.em. 15.
Bankszámlaszám:11706016-20788070 (OTP)

Nem vagy még tag? CSATLAKOZZ!

Bejelentkezés tagoknak!

Csomag tartalmak

Hidegcsomagok tartalma:
Bélbarát hidegcsomag (2 db sonkás-sajtos szendvics + banán)
Normál hidegcsomag (2 db paprikás szalámis-sajtos szendvics + banán)

Ebéd csomagok tartalma:
Bélbarát ebéd (1 db hot-dog bélbarát virslivel) + desszert
Normál ebéd (1 db hotdog debrecenivel) + desszert

Jelentkezés "beteg – életút" interjúban való részvételre

A regisztráció véglegesítésével beleegyezésed adod, hogy az MCCBE, az MCCBE adatvédelmi irányelveivel összhangban, az adatokat tárolja, de ebben az esetben harmadik fél, azaz az Adexilis Kft. részére átadja.
Az Adexilis Kft. az adatokat az Adexilis Kft. adatvédelmi szabályzatának megfelelően kezeli. Az Adexilis Kft. veszi fel a kapcsolatot azokkal a jelentkezőkkel, akik részt szeretnének venni az interjúkban.