Burgonya sajtos öntettel

A receptúrák nyersanyagkiszabata 4 személy részére a hozzávalókat.

Hozzávalók:

80 dkg burgonya, 4 db tojássárgája, 4 dkg reszelt sajt, 2 dl kefir, 1 dkg margarin, csipetnyi só

Elkészítése:

A héjában főtt burgonyán még melegen megtisztítjuk, karikára vágjuk, és kimargarinozott tűzálló tálba rakjuk.
A tojások sárgáját elkeverjük a sajttal és a kefirrel, megsózzuk, és a burgonyára öntjük. Forró sütőben kb. 15 perc alatt készre sütjük. Önálló ételként, vagy húsok köreteként egyaránt fogyasztható.

Készítették: Tátrai Lászlóné - Ica, Fekete Krisztina, Molnár Andrea dietetikusok

A honlapunkon megjelenő tartalom tájékoztató jellegű és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást. Javasoljuk, hogy a betegséggel kapcsolatos kérdéseivel, esetleges panaszaival forduljon kezelőorvosához!
Csomag tartalmak

Hidegcsomagok tartalma:
Bélbarát hidegcsomag (2 db sonkás-sajtos szendvics + banán)
Normál hidegcsomag (2 db paprikás szalámis-sajtos szendvics + banán)

Ebéd csomagok tartalma:
Bélbarát ebéd (1 db hot-dog bélbarát virslivel) + desszert
Normál ebéd (1 db hotdog debrecenivel) + desszert

Jelentkezés "beteg – életút" interjúban való részvételre

A regisztráció véglegesítésével beleegyezésed adod, hogy az MCCBE, az MCCBE adatvédelmi irányelveivel összhangban, az adatokat tárolja, de ebben az esetben harmadik fél, azaz az Adexilis Kft. részére átadja.
Az Adexilis Kft. az adatokat az Adexilis Kft. adatvédelmi szabályzatának megfelelően kezeli. Az Adexilis Kft. veszi fel a kapcsolatot azokkal a jelentkezőkkel, akik részt szeretnének venni az interjúkban.