Almás tojáslepény

A receptúrák nyersanyagkiszabata 4 személy részére a hozzávalókat.

Hozzávalók:

6 db tojás, 2 dkg margarin, 25 dkg alma, 1,5 dl víz, só, szerecsendió

Elkészítése:

A megmosott tojásokat a vízzel, a sóval és a szerecsendióval ízesítve habverővel jól felverjük, majd hozzáadjuk a durvára reszelt almát. Teflon sütőben a margarint felforrósítjuk, és az almás masszát adagonként úgy sütjük, mint a palacsintát, de nem fordítjuk meg. Tálra csúsztatva félbe hajtjuk, és azonnal tálaljuk. Ízlés szerint feltétként főzelékek mellé, vagy önálló ételként salátával együtt fogyasztható.

Készítették: Tátrai Lászlóné - Ica, Fekete Krisztina, Molnár Andrea dietetikusok

A honlapunkon megjelenő tartalom tájékoztató jellegű és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást. Javasoljuk, hogy a betegséggel kapcsolatos kérdéseivel, esetleges panaszaival forduljon kezelőorvosához!
Csomag tartalmak

Hidegcsomagok tartalma:
Bélbarát hidegcsomag (2 db sonkás-sajtos szendvics + banán)
Normál hidegcsomag (2 db paprikás szalámis-sajtos szendvics + banán)

Ebéd csomagok tartalma:
Bélbarát ebéd (1 db hot-dog bélbarát virslivel) + desszert
Normál ebéd (1 db hotdog debrecenivel) + desszert

Jelentkezés "beteg – életút" interjúban való részvételre

A regisztráció véglegesítésével beleegyezésed adod, hogy az MCCBE, az MCCBE adatvédelmi irányelveivel összhangban, az adatokat tárolja, de ebben az esetben harmadik fél, azaz az Adexilis Kft. részére átadja.
Az Adexilis Kft. az adatokat az Adexilis Kft. adatvédelmi szabályzatának megfelelően kezeli. Az Adexilis Kft. veszi fel a kapcsolatot azokkal a jelentkezőkkel, akik részt szeretnének venni az interjúkban.