Alufóliában sült almás hústekercs

A receptúrák nyersanyagkiszabata 4 személy részére a hozzávalókat.

Hozzávalók:

50 dkg csont nélküli szeletelt sertéskaraj, vagy pulykamell filé, 40 dkg alma, 2 dkg margarin, só, enyhe fűszerek – borsikafű, majoranna

Elkészítése:

A hússzeleteket jól kiverjük, sóval és enyhe fűszerekkel megszórjuk. A kimagvazott almát vékony szeletekre vágjuk, és a hússzeleteken elosztjuk. Apró margarindarabkákat teszünk rájuk, majd feltekerjük, fogpiszkálóval vagy hústűvel megtűzzük, és a vékonyan megolajozott alufóliába egyenként becsomagoljuk. Tepsibe egymás mellé rakva megsütjük. A végén negyedórára kibontjuk, hogy szép piros színe legyen. Rizzsel, burgonyával vagy nagy adag salátával körítve tálaljuk.

Készítették: Tátrai Lászlóné - Ica, Fekete Krisztina, Molnár Andrea dietetikusok

A honlapunkon megjelenő tartalom tájékoztató jellegű és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást. Javasoljuk, hogy a betegséggel kapcsolatos kérdéseivel, esetleges panaszaival forduljon kezelőorvosához!
Csomag tartalmak

Hidegcsomagok tartalma:
Bélbarát hidegcsomag (2 db sonkás-sajtos szendvics + banán)
Normál hidegcsomag (2 db paprikás szalámis-sajtos szendvics + banán)

Ebéd csomagok tartalma:
Bélbarát ebéd (1 db hot-dog bélbarát virslivel) + desszert
Normál ebéd (1 db hotdog debrecenivel) + desszert

Jelentkezés "beteg – életút" interjúban való részvételre

A regisztráció véglegesítésével beleegyezésed adod, hogy az MCCBE, az MCCBE adatvédelmi irányelveivel összhangban, az adatokat tárolja, de ebben az esetben harmadik fél, azaz az Adexilis Kft. részére átadja.
Az Adexilis Kft. az adatokat az Adexilis Kft. adatvédelmi szabályzatának megfelelően kezeli. Az Adexilis Kft. veszi fel a kapcsolatot azokkal a jelentkezőkkel, akik részt szeretnének venni az interjúkban.