Cukkinis csirkemell

A receptúrák nyersanyagkiszabata 4 személy részére a hozzávalókat.

Hozzávalók:

50 dkg csirkemell, 1,2 kg cukkíni, 2 dl kefir, 2 evőkanál napraforgóolaj, só, borsikafű

Elkészítése:

A csirkemelleket kicsontozzuk, kettévágjuk, jól kiverjük, só, szerecsendióval ízesítjük. Forró olajon mindkét oldalát pirosra sütjük. Hozzáadjuk a megmosott és felkarikázott cukkínit. Néhány percig együtt pároljuk, majd felöntjük vízzel, és fedő alatt tovább pároljuk. Amikor a hús teljesen megpuhult, hozzáadjuk a kefirt, de 8 azzal már nem forraljuk tovább. Párolt rizzsel, héjában főtt burgonyával együtt táljuk.

Készítették: Tátrai Lászlóné - Ica, Fekete Krisztina, Molnár Andrea dietetikusok

A honlapunkon megjelenő tartalom tájékoztató jellegű és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást. Javasoljuk, hogy a betegséggel kapcsolatos kérdéseivel, esetleges panaszaival forduljon kezelőorvosához!
Csomag tartalmak

Hidegcsomagok tartalma:
Bélbarát hidegcsomag (2 db sonkás-sajtos szendvics + banán)
Normál hidegcsomag (2 db paprikás szalámis-sajtos szendvics + banán)

Ebéd csomagok tartalma:
Bélbarát ebéd (1 db hot-dog bélbarát virslivel) + desszert
Normál ebéd (1 db hotdog debrecenivel) + desszert

Jelentkezés "beteg – életút" interjúban való részvételre

A regisztráció véglegesítésével beleegyezésed adod, hogy az MCCBE, az MCCBE adatvédelmi irányelveivel összhangban, az adatokat tárolja, de ebben az esetben harmadik fél, azaz az Adexilis Kft. részére átadja.
Az Adexilis Kft. az adatokat az Adexilis Kft. adatvédelmi szabályzatának megfelelően kezeli. Az Adexilis Kft. veszi fel a kapcsolatot azokkal a jelentkezőkkel, akik részt szeretnének venni az interjúkban.