A receptúrák nyersanyagkiszabata 4 személy részére a hozzávalókat.
Hozzávalók:
70 dkg csirkecomb, 40 dkg birsalma, rozmaring, majoranna, zöldpetrezselyem, só
Elkészítése:
A megtisztított csirkecombokat sóval, rozmaringgal, majoránnával megszórjuk, és jól bedörzsöljük. Bőrét meglazítva vékony szeletekre vágott birsalmával, petrezselyemmel ízesítve megtöltjük, hústővel rögzítjük. Grillsütőben megsütjük, vagy sütőben, tepsibe rakva először alufóliával betakarva, majd a sütés vége felé kibontva 20-25 perc alatt pirosra sütjük. Sűrítés nélküli zöldség- és főzelékköretekkel, salátával, vagy párolt gyümölcsökkel fogyasztjuk.
Készítették: Tátrai Lászlóné - Ica, Fekete Krisztina, Molnár Andrea dietetikusok