Grillcsirkecomb birsalmával

A receptúrák nyersanyagkiszabata 4 személy részére a hozzávalókat.

Hozzávalók:

70 dkg csirkecomb, 40 dkg birsalma, rozmaring, majoranna, zöldpetrezselyem, só

Elkészítése:

A megtisztított csirkecombokat sóval, rozmaringgal, majoránnával megszórjuk, és jól bedörzsöljük. Bőrét meglazítva vékony szeletekre vágott birsalmával, petrezselyemmel ízesítve megtöltjük, hústővel rögzítjük. Grillsütőben megsütjük, vagy sütőben, tepsibe rakva először alufóliával betakarva, majd a sütés vége felé kibontva 20-25 perc alatt pirosra sütjük. Sűrítés nélküli zöldség- és főzelékköretekkel, salátával, vagy párolt gyümölcsökkel fogyasztjuk.

Készítették: Tátrai Lászlóné - Ica, Fekete Krisztina, Molnár Andrea dietetikusok

A honlapunkon megjelenő tartalom tájékoztató jellegű és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást. Javasoljuk, hogy a betegséggel kapcsolatos kérdéseivel, esetleges panaszaival forduljon kezelőorvosához!
Csomag tartalmak

Hidegcsomagok tartalma:
Bélbarát hidegcsomag (2 db sonkás-sajtos szendvics + banán)
Normál hidegcsomag (2 db paprikás szalámis-sajtos szendvics + banán)

Ebéd csomagok tartalma:
Bélbarát ebéd (1 db hot-dog bélbarát virslivel) + desszert
Normál ebéd (1 db hotdog debrecenivel) + desszert

Jelentkezés "beteg – életút" interjúban való részvételre

A regisztráció véglegesítésével beleegyezésed adod, hogy az MCCBE, az MCCBE adatvédelmi irányelveivel összhangban, az adatokat tárolja, de ebben az esetben harmadik fél, azaz az Adexilis Kft. részére átadja.
Az Adexilis Kft. az adatokat az Adexilis Kft. adatvédelmi szabályzatának megfelelően kezeli. Az Adexilis Kft. veszi fel a kapcsolatot azokkal a jelentkezőkkel, akik részt szeretnének venni az interjúkban.