Tonhal fóliában

A receptúrák nyersanyagkiszabata 4 személy részére a hozzávalókat.

Hozzávalók:

40 sárgarépa, 40 dkg alma, 40 dkg tonhal, 1 kávéskanál napraforgóolaj, só, bors, vagy halfűszerkeverék

Elkészítése:

A megtisztított, felkarikázott sárgarépát és almát a megolajozott alufóliára helyezzük. Erre rakjuk a friss, vagy mirelit (kiolvasztott) tonhalszeleteket, amit sózunk, fűszerezünk. A fóliát középre behajtjuk, végeit feltekerjük, hogy sütés közben a leve ne csorogjon ki. Sütőben kb. 35 percig pároljuk. Zöldséges rizzsel, kefires öntettel tálaljuk. (Tonhal helyett csirkemell szelettel is készíthetjük.)

Készítették: Tátrai Lászlóné - Ica, Fekete Krisztina, Molnár Andrea dietetikusok

A honlapunkon megjelenő tartalom tájékoztató jellegű és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást. Javasoljuk, hogy a betegséggel kapcsolatos kérdéseivel, esetleges panaszaival forduljon kezelőorvosához!
Csomag tartalmak

Hidegcsomagok tartalma:
Bélbarát hidegcsomag (2 db sonkás-sajtos szendvics + banán)
Normál hidegcsomag (2 db paprikás szalámis-sajtos szendvics + banán)

Ebéd csomagok tartalma:
Bélbarát ebéd (1 db hot-dog bélbarát virslivel) + desszert
Normál ebéd (1 db hotdog debrecenivel) + desszert

Jelentkezés "beteg – életút" interjúban való részvételre

A regisztráció véglegesítésével beleegyezésed adod, hogy az MCCBE, az MCCBE adatvédelmi irányelveivel összhangban, az adatokat tárolja, de ebben az esetben harmadik fél, azaz az Adexilis Kft. részére átadja.
Az Adexilis Kft. az adatokat az Adexilis Kft. adatvédelmi szabályzatának megfelelően kezeli. Az Adexilis Kft. veszi fel a kapcsolatot azokkal a jelentkezőkkel, akik részt szeretnének venni az interjúkban.