Sajtos-tojásos rizs

A receptúrák nyersanyagkiszabata 4 személy részére a hozzávalókat.

Hozzávalók:

4 db tojás, 20 dkg rizs, 3 dkg reszelt sajt, 3 dkg margarin, só, borsikafű

Elkészítése:

A rizst sós vízben puhára pároljuk. Eközben a tojásokat héjában megfőzzük, majd megtisztítjuk. Egy tűzálló tálat kikenünk margarinnal. A tálban a rizsből nyolc pici halmot készítünk, melynek közepébe belehelyezzük a félbevágott tojásokat. Sózzuk, meghintjük kevés borsikafűvel. Rászórjuk a reszelt sajtot, meglocsoljuk olvasztott margarinnal, és a sütőben rövid idő alatt készre sütjük. Melegen tálaljuk. Kefires salátát adunk hozzá.

Készítették: Tátrai Lászlóné - Ica, Fekete Krisztina, Molnár Andrea dietetikusok

A honlapunkon megjelenő tartalom tájékoztató jellegű és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást. Javasoljuk, hogy a betegséggel kapcsolatos kérdéseivel, esetleges panaszaival forduljon kezelőorvosához!
Csomag tartalmak

Hidegcsomagok tartalma:
Bélbarát hidegcsomag (2 db sonkás-sajtos szendvics + banán)
Normál hidegcsomag (2 db paprikás szalámis-sajtos szendvics + banán)

Ebéd csomagok tartalma:
Bélbarát ebéd (1 db hot-dog bélbarát virslivel) + desszert
Normál ebéd (1 db hotdog debrecenivel) + desszert

Jelentkezés "beteg – életút" interjúban való részvételre

A regisztráció véglegesítésével beleegyezésed adod, hogy az MCCBE, az MCCBE adatvédelmi irányelveivel összhangban, az adatokat tárolja, de ebben az esetben harmadik fél, azaz az Adexilis Kft. részére átadja.
Az Adexilis Kft. az adatokat az Adexilis Kft. adatvédelmi szabályzatának megfelelően kezeli. Az Adexilis Kft. veszi fel a kapcsolatot azokkal a jelentkezőkkel, akik részt szeretnének venni az interjúkban.