Almagombóc

A receptúrák nyersanyagkiszabata 4 személy részére a hozzávalókat.

Hozzávalók:

40 dkg alma, 5 dkg búzaliszt, 10 dkg zsemlemorzsa, 3 db tojás, fahéjas cukor, kevés margarin

Elkészítése:

Az almát megtisztítjuk, meghámozzuk, kimagvazzuk, és apróra kockákra vágjuk. Tálba tesszük, ráöntjük a felvert tojásokat, hozzáadjuk a zsemlemorzsát és a lisztet. Alaposan összedolgozzuk. A kapott almás masszából vizes kézzel gombócokat formázunk, melyet forró, sós vízben kifőzzük. Olvasztott margarinra szedjük, megszórjuk fahéjas cukorral és melegen tálaljuk.

Készítették: Tátrai Lászlóné - Ica, Fekete Krisztina, Molnár Andrea dietetikusok

A honlapunkon megjelenő tartalom tájékoztató jellegű és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást. Javasoljuk, hogy a betegséggel kapcsolatos kérdéseivel, esetleges panaszaival forduljon kezelőorvosához!
Csomag tartalmak

Hidegcsomagok tartalma:
Bélbarát hidegcsomag (2 db sonkás-sajtos szendvics + banán)
Normál hidegcsomag (2 db paprikás szalámis-sajtos szendvics + banán)

Ebéd csomagok tartalma:
Bélbarát ebéd (1 db hot-dog bélbarát virslivel) + desszert
Normál ebéd (1 db hotdog debrecenivel) + desszert

Jelentkezés "beteg – életút" interjúban való részvételre

A regisztráció véglegesítésével beleegyezésed adod, hogy az MCCBE, az MCCBE adatvédelmi irányelveivel összhangban, az adatokat tárolja, de ebben az esetben harmadik fél, azaz az Adexilis Kft. részére átadja.
Az Adexilis Kft. az adatokat az Adexilis Kft. adatvédelmi szabályzatának megfelelően kezeli. Az Adexilis Kft. veszi fel a kapcsolatot azokkal a jelentkezőkkel, akik részt szeretnének venni az interjúkban.