Túrós rakott alma

A receptúrák nyersanyagkiszabata 4 személy részére a hozzávalókat.

Hozzávalók:

60 dkg alma, 25 dkg félzsíros tehéntúró, 2 db tojás, 4 dkg margarin, reszelt citromhéj, cukor, fahéj

Elkészítése:

Az almát meghámozzuk, karikákra vágjuk. A túrót a tojásokkal, a margarin felével, a citromhéjjal és a cukorral habosra keverjük.

Egy tűzálló tálat kikenünk margarinnal, és a tál aljába rakjuk az almakarikák felét, majd fahéjjal meghintjük. Rátöltjük a túrókrémet, és lefedjük a megmaradt almakarikákkal. Fahéjjal megszórjuk, a maradék margarint rámorzsoljuk és a sütőben kb. 20 perc alatt készre sütjük. Langyos hűtve tálaljuk.

Készítették: Tátrai Lászlóné - Ica, Fekete Krisztina, Molnár Andrea dietetikusok

A honlapunkon megjelenő tartalom tájékoztató jellegű és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást. Javasoljuk, hogy a betegséggel kapcsolatos kérdéseivel, esetleges panaszaival forduljon kezelőorvosához!
Csomag tartalmak

Hidegcsomagok tartalma:
Bélbarát hidegcsomag (2 db sonkás-sajtos szendvics + banán)
Normál hidegcsomag (2 db paprikás szalámis-sajtos szendvics + banán)

Ebéd csomagok tartalma:
Bélbarát ebéd (1 db hot-dog bélbarát virslivel) + desszert
Normál ebéd (1 db hotdog debrecenivel) + desszert

Jelentkezés "beteg – életút" interjúban való részvételre

A regisztráció véglegesítésével beleegyezésed adod, hogy az MCCBE, az MCCBE adatvédelmi irányelveivel összhangban, az adatokat tárolja, de ebben az esetben harmadik fél, azaz az Adexilis Kft. részére átadja.
Az Adexilis Kft. az adatokat az Adexilis Kft. adatvédelmi szabályzatának megfelelően kezeli. Az Adexilis Kft. veszi fel a kapcsolatot azokkal a jelentkezőkkel, akik részt szeretnének venni az interjúkban.