Elindult a jegyregisztráció!

Az első 300 főnek tudunk résztvevői jegyet biztosítani, amely tartalmazza az étel-ital csomagot, valamint résztvevői jeggyel lehet Vadaspark belépőket igényelni.

További látogatói jegyek korlátozottan érhetőek el (szakmai programokon való részvétel, tanácsadás igénybevétele stb. esetén javasolt).

A regisztrációs felületet mai napon mindenki számára megnyitottuk.

Az idei év nemzetközi szlogenje: "IBD has no age" (az IBD kortalan). Mivel nagyon sok gyermeket diagnosztizálnak IBD-vel, ezért az MCCBE szeretettel meghívja az összes érintett korosztályt, ezzel is csatlakozva a kampányhoz.

A szakmai előadások illetve a dietetikai, sztomás és lelki tanácsadás mellett különböző szórakoztató programokkal szeretnénk minden korosztálynak élményt nyújtani: arcfestés/henna kicsiknek és nagyoknak, bűvész-show, stand-up comedy, Vadaspark, kvíz, tombola. A szellemi és lelki feltöltődés mellett a testmozgás is szerepet kap, lehetőség lesz jógázni és kipróbálni az Ozoana bélbeteg tornát.

A részletes programot itt tekintheted meg.

A napi tápanyag bevitelt hidegcsomaggal, illetve könnyed ebéddel támogatjuk. A folyadékbevitel is fontos minden IBD beteg életében, így 1 liter ásványvíz mellett limonádé korlátlanul fogyasztható a rendezvény ideje alatt. Kávét, szénsavas és szénsavmentes üdítőket, szörpöt, bort, sört tudtok vásárolni a nagysátorban lévő büfében.

A figyelemfelhívás miatt idén is IBD nap logóval emblémázott pólókban jelenünk meg, pólók átvétele érkezési sorrendben történik (200 db áll rendelkezésre), de megkérjük azokat a résztvevőket, akiknek már van lila pólója, hogy abban jöjjön!

A rendezvény a vadaspark bejáratától 5 perc sétára található hatalmas Szilfa-tisztáson kerül megrendezésre egy erre a célra berendezett rendezvénysátorban, kiegészítve kisebb sátrakkal. Mosdók a Vadasparkban találhatóak (Vadaspark belépővel látogathatóak), de a rendezvény helyszínére 6db Toi-toi kerül kihelyezésre, illetve lesz kézmosási lehetőség is.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Kérjük, támogasd adód 1%-ával betegegyesületünk terveit!

Magyarországi Crohn-Colitises Betegek Egyesülete - 18232819-1-41

A honlapunkon megjelenő tartalom tájékoztató jellegű és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást. Javasoljuk, hogy a betegséggel kapcsolatos kérdéseivel, esetleges panaszaival forduljon kezelőorvosához!
© Copyright 2024 Magyarországi Crohn-Colitises Betegek Egyesülete

Honlaptérkép| Adatvédelem | Impresszum Kapcsolat

Egyesületünk székhelye és postacíme:
1047 Budapest, Perényi Zsigmond u. 53. 1.lph. 3.em. 15.
Bankszámlaszám:11706016-20788070 (OTP)

Nem vagy még tag? CSATLAKOZZ!

Bejelentkezés tagoknak!

Csomag tartalmak

Hidegcsomagok tartalma:
Bélbarát hidegcsomag (2 db sonkás-sajtos szendvics + banán)
Normál hidegcsomag (2 db paprikás szalámis-sajtos szendvics + banán)

Ebéd csomagok tartalma:
Bélbarát ebéd (1 db hot-dog bélbarát virslivel) + desszert
Normál ebéd (1 db hotdog debrecenivel) + desszert

Jelentkezés "beteg – életút" interjúban való részvételre

A regisztráció véglegesítésével beleegyezésed adod, hogy az MCCBE, az MCCBE adatvédelmi irányelveivel összhangban, az adatokat tárolja, de ebben az esetben harmadik fél, azaz az Adexilis Kft. részére átadja.
Az Adexilis Kft. az adatokat az Adexilis Kft. adatvédelmi szabályzatának megfelelően kezeli. Az Adexilis Kft. veszi fel a kapcsolatot azokkal a jelentkezőkkel, akik részt szeretnének venni az interjúkban.