Közgyűlés meghívó - 2022

Kedves Egyesületi Tagjaink és Érdeklődők!

A Magyarországi Crohn-Colitises Betegek Egyesülete, az elnökség döntése alapján, éves rendes közgyűlést hív össze. A közgyűlés időpontja 2022. május 27 (péntek) reggel 7.00 óra, helyszíne az Újpest Ifjúsági Ház, 1042 Budapest, István út 17-19. I.em. 117-es terem.

A rendes közgyűlés napirendi pontjai:

1) alapító okirat módosítási javaslat, a Fővárosi Törvényszék felé történő kérelem előterjesztése az egységes szerkezetű alapító okirat módosítása iránt,
2) felhatalmazás törvényszéki eljárásra
3) a számviteli törvény szerinti 2021. évi pénzügyi beszámoló és a közhasznú jelentés ismertetése és elfogadása
4) egyebek.

A közgyűlés akkor határozatképes, ha azon a leadható szavazatok több mint felét képviselő szavazásra jogosult részt vesz. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján nem számítunk arra, hogy az első rendes közgyűlés határozatképes lesz május 27.-én, ezért a megismételt közgyűlés időpontja, változatlan napirenddel:

2022. május 30. (hétfő) 18.00 óra
Újpest Ifjúsági Ház, 1042 Budapest, István út 17-19. I.em.117 terem

Tájékoztatjuk a tagokat, hogy a megismételt rendkívüli közgyűlés az eredeti, jelen meghívóban közölt napirenden szereplő ügyekben, a résztvevők által képviselt szavazati jog mértékétől függetlenül határozatképes.

A taggyűlések nyilvánosak, de kérnénk a helyszín kapacitása miatt, jelezzék részvételi szándékukat.

A taggyűlésen a törvény által előírtak szerint, csak a tagok élhetnek szavazatai jogukkal. Teljes jogú tagnak az számít, aki a jogviszony létesítése után tagdíjfizetési kötelezettségének 15 napon belül eleget tesz, az egyesületi tagság visszaigazolásában rögzítettek szerint.
Ezt követően az 1500.-ft tagdíjfizetési kötelezettségét minden tárgyévben a közgyűlés időpontja előtt teljesíti. Ennek teljesítésére most a közgyűlés előtt személyesen 17:30-tól a helyszínen is lehetősége van az egyesület házipénztárába történő befizetéssel.


Üdvözlettel,
Zacháry Anita elnök, Rácz Rita társelnök és az MCCBE vezetősége

Budapest, 2022. május 16.

A honlapunkon megjelenő tartalom tájékoztató jellegű és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást. Javasoljuk, hogy a betegséggel kapcsolatos kérdéseivel, esetleges panaszaival forduljon kezelőorvosához!
Csomag tartalmak

Hidegcsomagok tartalma:
Bélbarát hidegcsomag (2 db sonkás-sajtos szendvics + banán)
Normál hidegcsomag (2 db paprikás szalámis-sajtos szendvics + banán)

Ebéd csomagok tartalma:
Bélbarát ebéd (1 db hot-dog bélbarát virslivel) + desszert
Normál ebéd (1 db hotdog debrecenivel) + desszert

Jelentkezés "beteg – életút" interjúban való részvételre

A regisztráció véglegesítésével beleegyezésed adod, hogy az MCCBE, az MCCBE adatvédelmi irányelveivel összhangban, az adatokat tárolja, de ebben az esetben harmadik fél, azaz az Adexilis Kft. részére átadja.
Az Adexilis Kft. az adatokat az Adexilis Kft. adatvédelmi szabályzatának megfelelően kezeli. Az Adexilis Kft. veszi fel a kapcsolatot azokkal a jelentkezőkkel, akik részt szeretnének venni az interjúkban.