Meghívunk a Magyarországi Crohn-Colitises Betegek Egyesülete rendkívüli közgyűlésére

A Közgyűlés időpontja: 2023. november 18. szombat 13 óra
A Közgyűlés helye: 1047 Budapest, Perényi Zsigmond utca 53. 1. lph. 3. em./15.

A Közgyűlés napirendje:

  1. A Közgyűlés levezető elnökének, jegyzőkönyvvezetőjének, a jegyzőkönyv hitelesítőjének és a szavazatszámlálók megválasztása.
  2. A határozatképesség megállapítása.
  3. A Közgyűlés napirendjének az elfogadása.
  4. Az MCCBE elnöke részére 2023-ban fizetendő tiszteletdíj megállapítása
  5. Az MCCBE Alapszabályának átfogó módosítása jelen meghívóhoz elektronikus címen szabadon hozzáférhető tervezet szerint
  6. Az MCCBE Alapszabályának 4. pont szerinti módosítása esetén a vezető tisztségviselők visszahívása, döntés tisztújításról, tisztújítás
  7. Egyebek.

 

Határozatképtelenség esetén

a megismételt Közgyűlés időpontja: 2023. november 22. szerda 17 óra
a megismételt közgyűlés helye: 1062 Budapest, Podmaniczky u. 111. 2. emelet Gasztroenterológiai Osztály könyvtára (ÉPC – Honvédkórház 2. telephely)

A megismételt közgyűlés a megjelentek számára való tekintet nélkül határozatképes, az eredeti közgyűlés napirendi pontjai tekintetében.

Az MCCBE tagjai a Ptk. 3:73 § (1) és az Egyesület Alapszabályának 6. oldal elő bekezdésében foglaltak alapján a Meghívó kézhezvételétől számított tizenöt (15) napon belül kérhetik a Napirend kiegészítését, a kiegészítés indokolásával. A napirend kiegészítésének tárgyában a közgyűlést összehívó szerv vagy személy jogosult dönteni. Ha a napirend kiegészítése iránti kérelemről a közgyűlést összehívó szerv vagy személy nem dönt vagy azt elutasítja, a közgyűlés a napirend elfogadásáról szóló határozat meghozatalát megelőzően külön dönt a napirend kiegészítésének tárgyában.


Kedves Tagtársunk!
Megjelenésedre feltétlenül számítunk, Várunk!

Jelen meghívó, összhangban az Alapszabállyal, valamint a Ptk. 3:72. § (1) bekezdésében foglaltakkal, az MCCBE gyakorlatának megfelelően a Tagok által kapcsolattartásra megadott e-mailcímekre közvetlen elektronikus megküldéssel – 2023. november 3. napján teljesület –, valamint az MCCBE hivatalos honlapjára történő kihelyezéssel – 2023. november 3. napján teljesület – kerül közlésre akként, hogy a meghívó elküldése és a Közgyűlés napja között legalább tizenöt napnak el kell telnie.

 

Kelt.: Budapest, 2023. november 03.

Tagtársi üdvözlettel,
Rácz Rita, MCCBE elnöke

Kérjük, támogasd adód 1%-ával betegegyesületünk terveit!

Magyarországi Crohn-Colitises Betegek Egyesülete - 18232819-1-41

A honlapunkon megjelenő tartalom tájékoztató jellegű és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást. Javasoljuk, hogy a betegséggel kapcsolatos kérdéseivel, esetleges panaszaival forduljon kezelőorvosához!
© Copyright 2024 Magyarországi Crohn-Colitises Betegek Egyesülete

Honlaptérkép| Adatvédelem | Impresszum Kapcsolat

Egyesületünk székhelye és postacíme:
1047 Budapest, Perényi Zsigmond u. 53. 1.lph. 3.em. 15.
Bankszámlaszám:11706016-20788070 (OTP)

Nem vagy még tag? CSATLAKOZZ!

Bejelentkezés tagoknak!

Csomag tartalmak

Hidegcsomagok tartalma:
Bélbarát hidegcsomag (2 db sonkás-sajtos szendvics + banán)
Normál hidegcsomag (2 db paprikás szalámis-sajtos szendvics + banán)

Ebéd csomagok tartalma:
Bélbarát ebéd (1 db hot-dog bélbarát virslivel) + desszert
Normál ebéd (1 db hotdog debrecenivel) + desszert

Jelentkezés "beteg – életút" interjúban való részvételre

A regisztráció véglegesítésével beleegyezésed adod, hogy az MCCBE, az MCCBE adatvédelmi irányelveivel összhangban, az adatokat tárolja, de ebben az esetben harmadik fél, azaz az Adexilis Kft. részére átadja.
Az Adexilis Kft. az adatokat az Adexilis Kft. adatvédelmi szabályzatának megfelelően kezeli. Az Adexilis Kft. veszi fel a kapcsolatot azokkal a jelentkezőkkel, akik részt szeretnének venni az interjúkban.