Állásajánlatok - 2021.01.18.

A Motiváció Alapítvány Munkaerő-piaci Szolgáltatása keres Partnere részére az alábbi munkakörökre munkavállalót:

- informatikai segítő 

Otthoni munkavégzés, kommunikációs készséget igénylő, önálló munkavégzés.

Az elvárások: érettségi, kiváló számítógép használat- erős informatikai affinitás.

Főbb feladatok: adminisztrációs munka a cég saját szoftverében (építőipari dokumentumok feltöltése, rendezése). Tutorial videók készítése. Support: a cég ügyfeleinek technikai segítségnyújtás telefonon, e-mailben vagy képernyőmegosztással. Ad-hoc informatikai feladatok ellátása például weblapon szerkeszteni (wordpress) vagy táblázatot készíteni (excell).

A munkaszerződés tartama és formája: határozatlan, részmunkaidős.

Munkaidő kezdete és vége: reggel 8 -tól 17 óráig ügyeletben  a telefonokat kell felvenni, a hívások idejét, időtartamát rögzíteni, jelenleg a support igény nem tesz 4 órát, ezért fontos a tutorial anyagok írása, felvétele és a fentebb felsorolt informatikai teendők ellátása.

Bérezés havi fix, kompetenciáknak megfelelő alkalmasság esetén br. 140.000 és 220.000 között.

A béren kívüli juttatások egyéni megbeszélés szerint (telefon, laptop… stb)

- social media manager / copywriter

Otthoni munkavégzés, kommunikációs készséget igénylő önálló munkavégzés.

Az elvárások: érettségi, kifogástalan helyesírás, social media oldalak kezelésének képessége, jó fogalmazási készség, kreativitás, számítógép használat.

Főbb feladatok: a cégcsoport közösségi média oldalainak kezelése, blogbejegyzéseinek megírása, feltöltése, ellenőrzése és az ezeken a csatornákon bejövő megkeresések kezelése. Wireframe (vázlat) alapján nagyobb terjedelmű (2-3000 karakter) SEO cikkek megírása. Facebook oldalak kezelése.Weboldalakon (wordpress) bejegyzések szerkesztése. 

A munkaszerződés tartama és formája: határozatlan, teljes munkaidős. Munkaidő kezdete és vége: 8-tól 17 óráig.

Bérezés havi fix kompetenciáknak megfelelő alkalmasság esetén br. 230.000 és 400.000 között. 

A béren kívüli juttatások egyéni megbeszélés szerint (telefon, laptop… stb)

 

Jelentkezni lehet önéletrajzzal a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  e-mail címen.

Hírlevél

A honlapunkon megjelenő tartalom tájékoztató jellegű és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást. Javasoljuk, hogy a betegséggel kapcsolatos kérdéseivel, esetleges panaszaival forduljon kezelőorvosához!

Search