MCCBE 2021 őszi kirándulás

Van már programod jövő hét szombatra?
Szívesen kikapcsolódnál és beszélgetnél betegtársakkal?

MCCBE 2021 őszi kirándulás

 

Időpont: 2021. november 6.

Helyszín: Katalinpuszta (Szendehely, pest megye) – utazás busszal Budapestről

Kik vehetnek részt? Bárki részt vehet, aki regisztrál és védettségi igazolvánnyal rendelkezik

Mit csinálunk? Sétálunk, túrázunk, beszélgetünk, tanácsot kérünk, eszünk!


Az aktív kikapcsolódást fontos szerepet tölt be az IBD betegek életében. Az elmúlt időszakban csak online találkoztunk, most először tudunk olyan rendezvényt tartani, ahol lehetőség van személyes jelenlétre. A hideg téli időszak előtt egy közös sétára, túrázásra invintálunk Tieteket és hozzátartozóitokat.
Katalinpuszta – kirándulóhelyen rendezvénytermet bérlünk, ahol tudunk beszélgetni, melegedni, tanácsokat kérni. Egészségi állapotnak megfelelően különböző távú séta/túraútvonalak közül lehet választani. Mivel egész napos programot terveztünk, érkezéskor hidegcsomaggal várunk, délután meleg étellel kedveskedünk.

A rendezvényre regisztráni kell és csak védettségi igazolvánnyal rendelkezők vehetnek részt (kiskorú esetén ettől eltekintünk). A résztvevők száma a hely sajátosságai, illetve az utazási kapacitás miatt korlátozott, az első 50 fő regisztrációját tudjuk elfogadni és a részvétel díjmentes.


Utazás: MCCBE által bérelt busszal (vagy egyénileg)

Indulás: 9:30 Budapest, Újpest Városkapu

Érkezés: ~17:00 Budapest, Újpest Városkapu


REGISZTRÁCIÓHOZ KATTINTS IDE!

 

Hírlevél

A honlapunkon megjelenő tartalom tájékoztató jellegű és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást. Javasoljuk, hogy a betegséggel kapcsolatos kérdéseivel, esetleges panaszaival forduljon kezelőorvosához!

Search