Elindult a jegyregisztráció!

Idén végre újra személyesen is meg tudjuk ünnepelni a mi napunkat, így a korábbi évekhez hasonlóan idén is mindenkit szeretettel várunk az MCCBE által szervezett IBD Világnap 2022 rendezvényre.

Az eseményen idén is térítésmentesen lehet részt venni, de regisztrációhoz kötött.

Az első 300 főnek tudunk résztvevői jegyet biztosítani, amely tartalmazza az étel-ital csomagot, valamint résztvevői jeggyel lehet Vadaspark belépőket igényelni.

További látogatói jegyek korlátozottan érhetőek el (szakmai programokon való részvétel, tanácsadás igénybevétele stb. esetén javasolt).

A regisztrációs felületet mai napon mindenki számára megnyitottuk.

Az idei év nemzetközi szlogenje: "IBD has no age" (az IBD kortalan). Mivel nagyon sok gyermeket diagnosztizálnak IBD-vel, ezért az MCCBE szeretettel meghívja az összes érintett korosztályt, ezzel is csatlakozva a kampányhoz.

A szakmai előadások illetve a dietetikai, sztomás és lelki tanácsadás mellett különböző szórakoztató programokkal szeretnénk minden korosztálynak élményt nyújtani: arcfestés/henna kicsiknek és nagyoknak, bűvész-show, stand-up comedy, Vadaspark, kvíz, tombola. A szellemi és lelki feltöltődés mellett a testmozgás is szerepet kap, lehetőség lesz jógázni és kipróbálni az Ozoana bélbeteg tornát.

A részletes programot itt tekintheted meg.

A napi tápanyag bevitelt hidegcsomaggal, illetve könnyed ebéddel támogatjuk. A folyadékbevitel is fontos minden IBD beteg életében, így 1 liter ásványvíz mellett limonádé korlátlanul fogyasztható a rendezvény ideje alatt. Kávét, szénsavas és szénsavmentes üdítőket, szörpöt, bort, sört tudtok vásárolni a nagysátorban lévő büfében.

A figyelemfelhívás miatt idén is IBD nap logóval emblémázott pólókban jelenünk meg, pólók átvétele érkezési sorrendben történik (200 db áll rendelkezésre), de megkérjük azokat a résztvevőket, akiknek már van lila pólója, hogy abban jöjjön!

A rendezvény a vadaspark bejáratától 5 perc sétára található hatalmas Szilfa-tisztáson kerül megrendezésre egy erre a célra berendezett rendezvénysátorban, kiegészítve kisebb sátrakkal. Mosdók a Vadasparkban találhatóak (Vadaspark belépővel látogathatóak), de a rendezvény helyszínére 6db Toi-toi kerül kihelyezésre, illetve lesz kézmosási lehetőség is.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

A honlapunkon megjelenő tartalom tájékoztató jellegű és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást. Javasoljuk, hogy a betegséggel kapcsolatos kérdéseivel, esetleges panaszaival forduljon kezelőorvosához!
Csomag tartalmak

Hidegcsomagok tartalma:
Bélbarát hidegcsomag (2 db sonkás-sajtos szendvics + banán)
Normál hidegcsomag (2 db paprikás szalámis-sajtos szendvics + banán)

Ebéd csomagok tartalma:
Bélbarát ebéd (1 db hot-dog bélbarát virslivel) + desszert
Normál ebéd (1 db hotdog debrecenivel) + desszert