Közgyűlés meghívó - 2022

Kedves Egyesületi Tagjaink és Érdeklődők!

A Magyarországi Crohn-Colitises Betegek Egyesülete, az elnökség döntése alapján, éves rendes közgyűlést hív össze. A közgyűlés időpontja 2022. május 27 (péntek) reggel 7.00 óra, helyszíne az Újpest Ifjúsági Ház, 1042 Budapest, István út 17-19. I.em. 117-es terem.

A rendes közgyűlés napirendi pontjai:

1) alapító okirat módosítási javaslat, a Fővárosi Törvényszék felé történő kérelem előterjesztése az egységes szerkezetű alapító okirat módosítása iránt,
2) felhatalmazás törvényszéki eljárásra
3) a számviteli törvény szerinti 2021. évi pénzügyi beszámoló és a közhasznú jelentés ismertetése és elfogadása
4) egyebek.

A közgyűlés akkor határozatképes, ha azon a leadható szavazatok több mint felét képviselő szavazásra jogosult részt vesz. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján nem számítunk arra, hogy az első rendes közgyűlés határozatképes lesz május 27.-én, ezért a megismételt közgyűlés időpontja, változatlan napirenddel:

2022. május 30. (hétfő) 18.00 óra
Újpest Ifjúsági Ház, 1042 Budapest, István út 17-19. I.em.117 terem

Tájékoztatjuk a tagokat, hogy a megismételt rendkívüli közgyűlés az eredeti, jelen meghívóban közölt napirenden szereplő ügyekben, a résztvevők által képviselt szavazati jog mértékétől függetlenül határozatképes.

A taggyűlések nyilvánosak, de kérnénk a helyszín kapacitása miatt, jelezzék részvételi szándékukat.

A taggyűlésen a törvény által előírtak szerint, csak a tagok élhetnek szavazatai jogukkal. Teljes jogú tagnak az számít, aki a jogviszony létesítése után tagdíjfizetési kötelezettségének 15 napon belül eleget tesz, az egyesületi tagság visszaigazolásában rögzítettek szerint.
Ezt követően az 1500.-ft tagdíjfizetési kötelezettségét minden tárgyévben a közgyűlés időpontja előtt teljesíti. Ennek teljesítésére most a közgyűlés előtt személyesen 17:30-tól a helyszínen is lehetősége van az egyesület házipénztárába történő befizetéssel.


Üdvözlettel,
Zacháry Anita elnök, Rácz Rita társelnök és az MCCBE vezetősége

Budapest, 2022. május 16.

A honlapunkon megjelenő tartalom tájékoztató jellegű és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást. Javasoljuk, hogy a betegséggel kapcsolatos kérdéseivel, esetleges panaszaival forduljon kezelőorvosához!
Csomag tartalmak

Hidegcsomagok tartalma:
Bélbarát hidegcsomag (2 db sonkás-sajtos szendvics + banán)
Normál hidegcsomag (2 db paprikás szalámis-sajtos szendvics + banán)

Ebéd csomagok tartalma:
Bélbarát ebéd (1 db hot-dog bélbarát virslivel) + desszert
Normál ebéd (1 db hotdog debrecenivel) + desszert