Helyszín és megközelítés

Helyszín

Az IBD Világnap 2023 rendezvényt Nemzeti Közszolgálati Egyetem Oktatási Központjában és az Orczy kertben tartjuk.

Megközelítés

Megközelítés autóval: Budapest, Nagyvárad tér
70 autónak az MCCBE biztosítja a parkolást az NKE Üllői úti parkolójában (Üllői út 121.). Legegyszerűbben az Orczy útról az Üllői út város felé vezető irányába kanyarodva, vagy az Üllői úton Népliget felől közvetlenül a Nagyvárad tér elhagyása után jobbra egy sorompóval ellátott úton közelíthető meg. Érkezéskor IBD nap-ot kell mondani.
A környező utcákban (Korányi Sándor utca, Diószegi Sámuel utca) hétvégén ingyenesen lehet parkolni és besétálni a parkon keresztül az Oktatási központba.

 

Megközelítés tömegközlekedéssel: Budapest, Nagyvárad tér, Orczy kert

Trolibusszal: a 83-as trolibusszal a Fővám tér vagy a Népliget felől a Ludovika Aréna vagy Elnök utca megállóig. Séta a parkon keresztül az Oktatási központba.

Villamossal: 23-as villamossal a Jászai Mari tér felől, vagy 24-as villamossal a Közvágóhíd, vagy 23-as vagy 24-es villamossal a keleti pályaudvar irányából a Nagyvárad tér megállóig.

Metróval: M3-as metróval a Semmelweis Klinikák állomásig majd séta az egyetemhez (ha megnyitják a Nagyvárad tér megállót, akkor a Nagyvárad térig lehet utazni. Ha nem nyitják meg, akkor a Népliget állomástól az M30 metrópótló szállítja az utasokat a Nagyvárad térre.